Προστασία Μαρμάρων, Φυσικών Λίθων και Τσιμέντου από Λάδι και Λεκέδες

prostasia marmaron fysikon lithon kai tsimentoy apo ladi kai lekedes

Το πρόβλημα

Τα ασβεστολιθικά απορροφητικά μάρμαρα αλλά και οι τσιμεντοειδείς επιφάνειες θεωρούνται πολύπλοκες αλλά ευπαθείς επιφάνειες δαπέδου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η καθημερινή τους χρήση μπορεί να προκαλέσει λεκέδες οι οποίοι υποβαθμίζουν αισθητικά αυτές τις ευαίσθητες επιφάνειες. Επιπρόσθετα, οι λεκέδες λαδιού μπορεί να εισχωρήσουν σε τέτοιο βάθος που να είναι αδύνατη η αφαίρεση τους.

Η Λύση
Το Surfapore M δεν προστατεύει μόνο τις συγκεκριμένες επιφάνειες από λεκέδες αλλά επιπλέον τις μετατρέπει σε υδατοαπωθητικές και ελαιοαπωθητικές. Το Surfapore M καλύπτει τους πόρους των επιφανειών, χωρίς να μεταβάλλει την εμφάνιση τους και τις ενεργοποιεί ώστε να απωθούν ελαιώδεις λεκέδες. Επομένως, επιτυγχάνεται διπλή δράση:

  • Παθητική προστασία με την κάλυψη της επιφάνειας των πόρων.
  • Ενεργή ελαιοαπωθητικότητα.

Μια ιδανική αποτελεσματική ασπίδα.

Το Surfapore M είναι μια φόρμουλα υδατικής βάσης ειδικά σχεδιασμένη για να αξιοποιεί τη δύναμη της νανοτεχνολογίας ώστε να αδιαβροχοποιεί και να προστατεύει από ελαιώδεις λεκέδες τις επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζεται. Ο πυρήνας των νανοσωματιδίων, ειδικά σχεδιασμένος ώστε να χωράει στους πόρους των επιφανειών προς προστασία, εισχωρούν και γεμίζουν τους πόρους που μπορούν να συσσωρεύσουν νερό λάδι και βρωμιά. Το Surfapore M αγκυρώνεται στην επιφάνεια εφαρμογής με αποτελέσμα τη δημιουργία μιας μόνιμης και αποτελεσματικής επίστρωσης. Μετά την επίστρωση το νερό, το λάδι και η βρωμιά αδυνατοιύν να εισχωρήσουν στο πορώδες της επιφάνειας.

Μέθοδος Εφαρμογής
Επιφανειακή εφαρμογή: Συνίσταται η επιφάνεια εφαρμογής να είναι καθαρή και στεγνή. Με πινέλο, ρολό ή πιστόλι ψεκασμού καλύπτουμε με Surfapore M, χωρίς αραίωση. Για επιπλέον προστασία εφαρμόστε και δεύτερη στρώση, εντός 3 ωρών από την πρώτη.
Εφαρμογή με εμβάπτιση: Προτείνεται για πολύ απορροφητικές επιφάνειες και επιφάνειες δαπέδων ώστε να μειωθεί η κινητικότητα των ιόντων και της εξάνθησης από όλες τις πλευρές. Ο χρόνος εμβάπτισης δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2 λεπτά και οι επιφάνειες θα πρέπει να στεγνώνουν επαρκώς πριν την τοποθέτηση τους.

Εκτιμώμενη Διάρκεια Εφαρμογής
Τουλάχιστον 3 χρόνια, κατόπιν ορθής εφαρμογής.

[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Αδιαβροχοποίηση

SurfaPore M Nanophos