Μεταμορφώνουμε τα παλιά παπούτσια και τα τζιν με μεταλλικό χρώμα

metamorfonoyme ta palia papoytsia kai ta tzin me metalliko chroma

Πως μπορούμε να μεταμορφώσουμε τα παλιά παπούτσια και τα τζιν χρησιμοποιώντας μεταλλικό χρώμα.

Αν έχετε βαρεθεί το χρώμα στα παλιά σας πάνινα παπούτσια ή αν έχουν ξεθωριάσει μπορείτε να τα μεταμορφώσετε με ένα μόνο μεταλικό χρώμα και να τα κάνετε εντυπωσιακά και glam!

Με ένα πλακέ πινέλο και με ένα μεταλλικό Acualux βάφουμε όλη την επιφάνεια του παπουτσιού ή αν θέλουμε καλύπτουμε με τη μεταλλική απόχρωση μόνο το πάνινο μέρος. Το αφήνουμε να στεγνώσει και είναι έτοιμο!

Λάμψη στα τζιν
Απλώνοντας τυχαίες πινελιές οποιασδήποτε μεταλλικής απόχρωσης (χρυσής, χάλκινης, ασημένιας) μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα το παλιό σας τζιν παντελόνι, σορτσάκι ή πουκάμισο. Δείτε παρακάτω τις καλύτερες ιδέες για DIY fashion με μεταλλικά χρώματα και τζιν.

To Χρώμα Μεταλλικών Αποχρωσεων Acualux Titan είναι σειρά χρωμάτων νερού ακρυλικής σύνθεσης που χρησιμοποιείται σε πλήθος διακοσμήσεις, DIY, χειροτεχνίες και ζωγραφική. Είναι υδατοδιάλυτο, άοσμο και εξαιρετικά εύκολο στην εφαρμογή.

Δημιουργεί ένα μεταξένιο ανθεκτικό φινίρισμα σε μεταλλικές αποχρώσεις. Ακόμα και όταν εφαρμόζεται σε εξωτερικές επιφάνειες- όπως λόγχες ροζέτες και άλλα διακοσμητικά σημεία σε κάγκελα, παραμένει αναλλοίωτο στην έκθεση στις καιρικές συνθήκες, την φθορά και το πλύσιμο. Μπορεί να εφαρμοσθεί και σε χώρους εκκλησιών (εσωτερικά και εξωτερικά), σε αγιογραφίες και εκκλησιαστικά είδη. Οι αποχρώσεις αναμειγνύονται μεταξύ τους για την δημιουργία μοναδικών τόνων.